Coaching

Bewustwording en groei: daar ga ik voor!

Dit kan op verschillende aspecten van het leven betrekking hebben, waarbij de weg naar jouw ware zelf centraal staat.

De thema’s waarvoor je bij mij in coaching kunt:

  • hoe kom ik in beweging?
  • ik loop telkens tegen hetzelfde aan, hoe kom ik verder?
  • ik zie telkens hetzelfde patroon terugkeren in mijn leven, en zou dat willen onderzoeken
  • ik ervaar veel spanning en stress, hoe kan ik hierin goed voor mezelf zorgen?
  • hoe kan ik meer mijn grenzen aangeven?
  • ik kan zo piekeren, hoe kom ik meer in contact met mijn gevoel?
  • hoe kan ik omgaan met mijn hooggevoeligheid?
  • hoe maak ik bewuste keuzes in mijn leven (werk en/of privé)?

De aanleiding voor coachvragen is vaak een verandering. Ieder van ons reageert anders op een naderende of gaande verandering, waarbij de impact veelal wordt bepaald door de richting van de verandering: komt deze van buitenaf of van binnenuit? De coaching is niet gericht op het verkrijgen van controle over het proces, maar op het creëren van bewustwording en liefdevolle zorg voor jezelf gedurende het proces.

Wil je een voorproefje van hoe mindfulness en heartfulness onderdeel kunnen uitmaken van de coaching? Hier kun je een aantal meditaties beluisteren en ervaren.