Zowel voor particulieren als (via) werkgevers!

Met meer dan 14 jaar ervaring als erkend (register) loopbaanadviseur ben ik voor jou een gewogen gesprekspartner voor allerhande loopbaanvragen. Misschien wil jij, terwijl je dit leest, op het gebied van werk van A naar B. Dan spreken we van een loopbaan- of outplacementvraagstuk. Het verschil is dat je bij loopbaanoriƫntatie op basis van een nieuwsgierigheid, onvrede of ontwikkeling wilt kijken wat de mogelijkheden voor je zijn op het gebied van werk. Bij een outplacementvraagstuk speelt vaak een (naderende) boventalligheid of ontslag een rol en is het dus niet alleen belangrijk te weten hoe de volgende stap eruit kan zien, maar ook hoe je die doelbaan krijgt!

In tijden van economische onzekerheid kun je in de situatie komen dat je op zoek moet naar een nieuwe baan en hopelijk krijg je hier begeleiding bij aangeboden. In sommige gevallen is het mogelijk om zelf op zoek te gaan naar een coach die jou kan begeleiden in jouw zoektocht. Daarnaast is het dus ook mogelijk dat je al langere tijd hetzelfde werk doet en van binnen merkt dat het tijd wordt voor de volgende stap. Maar je weet niet goed hoe die volgende stap eruit ziet. Ik kan je in een loopbaantraject of enkele loopbaansessies verder helpen.

Mijn visie is dat je bij het maken van keuzes in je loopbaan niet automatisch uit moet gaan van je laatste functie of wat je tot nu toe hebt gedaan. Er is een veel waardevoller basis, graag neem ik je mee in dit gedachtengoed.

Vragen die centraal staan in zowel loopbaancoaching als outplacement:

  • hoe maak ik bewust keuzes in werk?
  • ik ben toe aan de volgende stap in mijn loopbaan, hoe zou deze eruit kunnen zien?
  • ik weet niet wat ik wil!
  • wat zijn mijn sterke en minder sterke punten?
  • wat vind ik nu eigenlijk leuk?
  • ik zit minder lekker in mijn vel op mijn werk, hoe kan ik hier verandering in aanbrengen?
  • ik solliciteer al een tijdje maar tot nu toe zonder succes; hoe kan ik efficiĆ«nter te werk gaan?
  • hoe moet ik het aanpakken?
  • hoe kan ik mijzelf onderscheiden van andere sollicitanten?

Ik nodig je uit om op een open manier naar jezelf te kijken en de ruimte voor jouw groei te ontdekken!

Maaike de Wilde Coaching & Training onderschrijft de gedragscode van en is aangesloten bij branchevereniging Noloc, vereniging voor loopbaanprofessionals. Ik ben erkend als register loopbaanprofessional (RL).

Je kunt mij tevens benaderen voor loopbaancoaching die gesubsidieerd wordt door het A&O Fonds Rijk.